Jatko-opintomahdollisuuksia

Puraisiko robotiikkakärpänen? Iskikö ohjelmointivimma? Houkuttaako maailman muuttaminen uusien teknologioiden avulla? 

Kaikista ei tarvitse tulla koodareita, mutta on tärkeää ymmärtää, miten ympäröivä todellisuutemme rakentuu. Arkemme rakentuu koko ajan entistä enemmän erilaisten teknologioiden (esim. IoT, keinoäly ja robotit) ympärille. Teknologiat eivät vain ympäröi meitä, vaan tulevat yhä enenevissä määrin jopa ihomme alle. Vaikkei tulevassa työssään tulisi käsittelemään koodia, eri aloilla tullaan törmäämään robotisaation, keinoälyn ja erilaisten uusien teknologioiden yleistyessä esim. erilaisiin ihmisen ja teknologian vuorovaikutukseen liittyviin kysymyksiin.

Käy hakemassa alla olevien linkkien takaa virikkeitä, joiden avulla pääset rakentamaan oman tulevaisuutesi algoritmeja aivan uusin välinein:

Kaipaatko lisäinspiraatiota opiskelu- ja ammatinvalinnan tueksi? Alla sivustoja, joiden kautta pääset kurkistamaan, minkälaista työskentely teknologia-alalla voisi olla!

”Ohjelmointi ja muu tekninen työ ei ole vain kokopäiväistä koneen ääressä istumista. Se on hauskaa, luovaa ja vaatii ihmisten ja heidän ongelmiensa ymmärrystä. Se on tiimityötä. Teknologia muuttuu nopeasti eikä koskaan käy tylsäksi, koska aina on jotain uutta opittavaa.”
- Tuuti Piippo

code.org

mytech.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti