23.12.2016

Robolukio toivottaa roboilevaa joulua ja koodirikasta uutta vuotta

Kuvan robotti löytyi osoitteesta weknowyourdreams.com. Mitä mieltä sinä olet sivuston antamista merkityksistä sille, että robotit ilmaantuvat uniisi? 
Vuosi 2016 on ollut Vantaan lukioiden Robolukio-hankkeessa tapahtumarikas. Kovan uurastuksen lisäksi yhteistyö eri verkostojen, oppilaitosten ja yritysten kanssa on mahdollistanut sen, että meillä on ollut viime kevään pilottikurssien jälkeen valmius järjestää jokaisessa Vantaan lukiossa robotiikkaa ja ohjelmointia sisältävä kurssi! Lämmin kiitos siitä kuuluu ennen kaikkea innokaille ja kovaa työtä tehneille opiskelijoille, opettajille ja lukioille. Pelkkä innostus ei yksinään riitä, vaan tarvitaan yhteistyötä sekä osaamisen ja ajatusten vaihtoa. Haluamme kiittää kaikkia Teitä, jotka olette olleet mukana sparraamassa Robolukiota ja ideoimassa yhteisiä kuvioita. Yhteistyö on ollut arvokasta ja innostavaa – lämmin kiitos siitä.

Robolukion uurastus ei suinkaan lopu tähän, vaikka lukioilla nautitaankin seuraavat viikot ansaitusta joululomasta. Vuonna 2017 Robolukion kurssit pyörivät jokaisessa kuudessa lukiossa ja kurssien kehittely jatkuu. Kuulemme ja vaihdamme mielellämme ajatuksia kanssanne uusista yhteistyömahdollisuuksista. Ensi vuodelle on suunniteltu jo paljon mielenkiintoisia tapahtumia ja yhteistyökuvioita, joten Robolukiosta kuullaan taas!

- Teija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti